Klantenreview: Slappe mest bij kalveren

Klantenreview Hélène Carrette, 11-03-2022

Hélène en Jean-Yves Carrette runnen een veehouderij met melkkoeien en koeien van het Belgisch witblauw ras in de streek van Arc-Ainière. Daarnaast runt Hélène een boerderijwinkel, La Baratte d'Hélène.  

Hélène zorgt voor de kalveren vanaf de geboorte tot het spenen. Ze gebruikt de natuurlijke voedingssupplementen van Herbavita, sinds ze vijf jaar geleden in contact kwam met Marie, nutritioneel adviseur in Henegouwen. Ze gebruikt de producten Optistart, Rumiform Digest, Vitachoc Boost en Herbaflux

"Bij de geboorte geef ik 25 cc Optistart. Zodra ik slappe mest opmerk in de stal, geef ik alle kalveren minimaal drie tot vier dagen Rumiform Digest. Degenen die er meer last van hebben, krijgen ook tot 3 doses van 20 cc Vitachoc Boost. En als het helaas nog erger is, geef ik ook een spuitje Herbaflux."
Hélène is tevreden over het resultaat van de producten. "De producten zijn natuurlijk. Het voorkomt antibioticaresistentie, wat ik erg belangrijk vind. En sinds ik deze producten gebruik, zijn mijn dierenartskosten flink gedaald, wat in deze tijd geen overbodige luxe is! 

H. Carrette, Arc-Ainière 

Deze producten kunnen u interesseren